Hírek 2019 január

Megtartottuk 2019. első taggyűlésünket. Most a másik adomány gyűjtő tevékenységünk volt a fő téma, mégpedig a hagyományos „Jótékonysági Bál”. Mindenki beszámolt, hogy az ezzel kapcsolatos vállalásait milyen hatékonysággal végezte el. Egy kicsit szkeptikusak voltunk a résztvevők tekintetében, de minden jó, ha a vége jó, és nagyon jó is lett.
Köszönet érte a tombola felajánlásokért, a pénzbeni adományokért, a finom vacsoráért, a kitűnő hangulatért amihez a FŐNIX zenekar nagyban hozzájárult.
Bálunkat megtisztelte Dr Chrabák László a Magyarországi LIONS Clubok Szövetségének Kormányzója, és felesége, valamint Régió elnökünk Dr Fehér Jánosné és férje.
Bálunk egyik kedves eseménye volt, hogy új tagot avathattunk Slezák János személyében. Igaz Ő már régebb óta hozzánk tartozik, de most hivatalossá is tettük.
A bál alkalmával Kormányzó Úr elismerő okleveleket adott át tagjaink munkájának elismerésére : Kapták: Buni Attiláné, Buni Attila,Kovács Tiborné, Péterdi Gabriella, Pintácsiné Ökrös Ágota. Fábián Lászlóné Kormányzói Emlékérmet kapott.

A mellékelt képen lelkes kis csapatunk, és vendégeink.

Fábián Lászlóné

Egész csapat

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.