2017 januári gyűlés

Január 10-én megtartottuk a 2017 évi első összejövetelünket. Sajnos nem teljes létszámmal. Remélem, hogy a következőn már majdnem mindenki ott lesz.

Bemutatkoztak a tagságra váró jelöltjeink. Reméljük, hogy megszeretik a mozgalmunk tevékenységeit, és olyan szeretettel végzik, mint a “Nagy Öregek”.
Négy tagunk több éves tagsága, munkája elismeréséért emlékérmet kapott  a Nemzetközi Központból, Oak Brookból (USA) Kovács Tiborné, Pap Ferenc, Schlulcz Ferenc, Veégh Józsefné.

Kovács Tiborné (Mencike) beszámolt, hogy a karácsonyra felajánlott 200.000.-Ft értékű természetbeni támogatást egy kicsit túlléptük, mert több családot kellet bevonni a támogatásba.

Ismét pályáztunk az Emberi Erőforrás Támogatáskezelőnél NEA  működési támogatásra. reméljük, hogy valamennyi támogatást nyerünk. Itt is egyre több a pályázó, és az elosztható pénz nem nő ezzel arányosan.

2017-ben ünnepre készül a LIONS. Idén lesz 100 éves a mozgalom. Erről a magyar LIONOK is szeretnének méltó módon megemlékezni. Erről majd a későbbiek során adunk tudósítást.

Fábián Lászlóné.

szolgálunk 100

Kategória: Egyéb | A közvetlen link.